Chelsea, ManU ja Arsenal jahivad jaanuaris Saksamaa MMi staari

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Khedira (vasakult teine) Madridi Reali särgis.
Sami Khedira (vasakult teine) Madridi Reali särgis. Foto: SCANPIX

Suvel Saksamaa jalgpallikoondise ridades maailmameistriks kroonitud poolkaitsja Sami Khedira praegune leping Madridi Realiga lõppeb käimasoleva hooajaga ning seni ei ole seda pikendatud. Seega võib oodata, et Real teeb poolkaitsja jaanauris rahaks.

Pärast Xabi Alonso lahkumist Realist arvati, et Madridi klubi sõlmib Khediraga kiiresti uue lepingu, kuid seda ei ole juhtunud ning seega peetakse küllaltki tõenäoliseks, et talvel Saksamaa koondislane ka klubist lahkub.

Khedira teenete vastu tunnevad huvi nii Londoni Chelsea, Londoni Arsenal kui ka Manchester United. ManU ja Real on viimasel ajal omavahel mitmeid tehinguid teinud ja seega arvavad paljud, et Khedira läheb just Manchesteri.

Mehe enda eelistus peaks väidetavalt olema Arsenal, kuna poolkaitsjale meeldib nende mängustiil, kuid Arsenal ei ole valmis Saksamaa koondislasele valmis pakkuma tema soovitud palganumbrit, mis on umbes 230 000 eurot nädalas. Chelsea on samas valmis pakkuma soovitud palka ja lisaks on Chelsea juhendajaks Jose Mourinho, kes omal ajal Khedira just Madridi tõi.

Viimaste Hispaania meediast tulnud teadete põhjal ongi kõige tõenäolisem Khedira liitumine Chelseaga. Kui Saksamaa koondislane Realiga uut lepingut ei sõlmi, siis on jaanuaris tema müük tõenäoliselt vältimatu, kuna suvel saaks ta juba tiimist tasuta lahkuda. Khedira hinnaks oleks jaanuaris 12 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles