Tõnis Sahk: selline võistlus oli halb kogemus

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Sahk
Tõnis Sahk Foto: Mihkel Maripuu

Kergejõustiku EMil Barcelonas kaugushüppes 28. koha saanud Tõnis Sahk tõdes, et kui selline võistlus andiski mingi kogemuse, oli see halb kogemus.


«Tegelikult saab kogemusi ju igal võistlusel. Õigem oleks neid Eestis koguda, mitte EMil,» rääkis 7.46 hüpanud mees. «Olin täiesti rahulik ning tegin võistluse eel samu asju, mida tavaliselt.»

Kuigi Sahal polnud EM-norm täidetud, saatis Eesti Kergejõustikuliit ta tiitlivõistlusele kerge avansina. Samas polnud ta parimas seisus – pärast pikka vigastusepausi oli seljataga vaid kaks võistlust ning lisaks vajas ta võistluse eel valu vältimiseks süsti.

Sahk ise nägi lühikestes hüpetes süüd nigelal tehnikal. «Kui äratõukel ei saa jalga korralikult maha, on see nagu läbijooks,» hindas ta.

Meeste kaugushüppe tase oli väga kõrge, koguni 11 meest täitsid kvalifikatsiooninormi kaheksa meetrit. Viimasena viis edasi tulemus 7.98.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles