Bratuhhinad lähevad Küprosele ja Prantsusmaale raha tegema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja Bratuhhina
Natalja Bratuhhina Foto: FIVB

Kaksikõed Natalja ja Polina Bratuhhina alustavad oma viimast saalihooaega piiri taga eesmärgiga rannavõrkpalliks võimalikult palju raha koguda.


Polina Bratuhhina jätkab Prantsuse klubis Terville’i Florange hoolimata sellest, et see esiliigasse langes. «Hindan treenerit kõrgelt ja tunnen, et võin tema käe all areneda. Pealegi pakkus Florange teistest klubidest rohkem raha,» põhjendas Polina Bratuhhina, kellel oli pakkumisi Hispaaniast, Küproselt ja Taanist.

Florange’i koosseis muutub tundmatuseni, lepinguid pikendati vaid kahe mängijaga. Eesmärk on kõrgemasse seltskonda tagasi tõusta. Florange pakkus uut kontrahti ka Natalja Bratuhhinale, kuid tema siirdub Küprosele, kuna seal teenib leiba ka tema poiss-sõber. Natalja Bratuhhinast on huvitatud kolm Vahemere saare riigi naiskonda, valiku langetab detsembris 23-aastaseks saav 180 cm neiu lähiajal.

Bratuhhinad on võtnud nõuks keskenduda alates tulevast kevadest täielikult rannavõrkpallile ning üritavad selleks tarbeks raha hankida. Hiljutise treeninglaagriga Küprosel brasiillasest juhendaja Pedro Carolino käe all jäid Narvast pärit sportlased väga rahule.

«Pedro filmis kõiki meie treeninguid ja pärast analüüsisime tehtut koos. Oma silmaga vigu nähes ei saa vastu vaielda. Saime kümne päevaga rannavõrkpallist rohkem teada kui kogu eelneva elu jooksul,» rääkis Polina Bratuhhina. Kas koostööst ka tulevikus asja saab, sõltub eelkõige rahast.

Bratuhhinad pole tänavu MK-sarjas põhiturniirile jõudnud, kuid uued võimalused avanevad neil Kristiansandis ja Ahvenamaal.

Täna toimuvad Tallinnas Värska Originaali rannavollekeskuses Eesti meistrivõistlused naistele. Selgitatakse välja kaks tugevamat paari, kes esindavad Eestit septembris Kreekas toimuval Londoni olümpia valikvõistlusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles