Naiste korvpalli ühisliiga algas Tallinna 1182 võiduga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Ants Liigus

Audentese Spordihallis toimus täna Eesti-Läti korvpalli ühisliiga uue hooaja avamäng, kus 1182 Tallinna naiskond alistas kindlalt Tallinna Ülikooli tulemusega 80:57.

Aktiivse kaitsega mängu alustanud 1182 Tallinn haaras juhtnöörid enda kätte ja võitis avaveerandi 20:15, vahendas basket.ee.

Teise veerandaja alguses leidis tiitlikaitsja Tallinna Ülikool mängukindluse ja asus omakorda juhtpositsioonile. 1182 Tallinn aga hakkas kaitses tugevamat survet avaldama ja selle tulemusena võideti poolaeg 42:33.

Teine poolaeg kulges samuti 1182 naiskonna dikteerimisel. Ilma ühe liidri Laura Audereta mänginud Tallinna Ülikoolil õnnestus jõuda 8 silma kaugusele. Rohkem kodunaiskond neile võimalust ei andud ja asus edu suurendama, mille tulemusena võideti kohtumine tulemusega 80:57.

1182 Tallinna resultatiivsemad olid Pirgit Püü 14 ja Anastassia Ptitsõna 13 punktiga. Koguni 3 mängijat Annika Köster, Birgit Piibur ja Laina Mesila-Kaarmann viskasid kõik võrdselt 12 silma.

Tallinna Ülikooli poolel tõi Guna Lagzdina 16 punkti ja võttis 11 lauapalli. Kerttu Jallai lisas 14 ja Oksana Miil 13 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles