Sky Sports: Bianchi ei suuda iseseisvalt hingata

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marussia meeskonna juht John Booth (vasakul) ja juhatuse liige Graeme Lowdon Jaapanis Yokkaichi haigla ees, kus Jules Bianchit hoitakse.
Marussia meeskonna juht John Booth (vasakul) ja juhatuse liige Graeme Lowdon Jaapanis Yokkaichi haigla ees, kus Jules Bianchit hoitakse. Foto: SCANPIX

Spordikanali Sky Sports andmeil ei suuda eile Jaapani vormel-1 etapil raskelt vigastada saanud Jules Bianchi iseseisvalt hingata nagu väideti varasemates uudistes.

Ränga avarii tagajärjel raskes seisundis haiglasse viidud Marussia meeskonna piloodi olukord on jätkuvalt keeruline, raskeid peavigastusi saanud Bianchi viibib intensiivravi osakonnas ja tõenäoliselt tehakse talle veel üks operatsioon. Eile õhtul tehti prantslasele kolm tundi väldanud lõikus.

Sky Sports kirjutab: «Kuigi mõned allikad väitsid, et Bianchi suudab ise hingata, ei vasta see kahjuks tõele – ta vajab hingamisaparaadi abi.»

Sky Sportsi sõnul sõltub edasine info jagamine vormelisõitja lähedaste soovist. Bianchi pere peaks Jaapanisse jõudma täna.

Bianchi auto põrkas Jaapani GP-l kokku rajatraktoriga, mis oli tulnud ära toimetama samas kurvis hetk varem avarii teinud Adrian Sutili autot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles