Karikavõistlustel alustatakse veerandfinaalidega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Ants Liigus

Eesti meeste korvpalli karikavõistluste veerandifinaalidega tehakse algust juba homme, kui vastamisi lähevad BC Kalev/Cramo ja KK Pärnu. Teine veerandfinaal toimub kolmapäeval, 8. oktoobril ning omavahel võtavad mõõtu TTÜ KK ning Valga/Maks&Moorits.

Kui Kalev/Cramo jaoks on tegemist esimese mänguga karikavõistlustel, sest reitingu 2 paremat alustavad veerandfinaalist, siis KK Pärnu alistas esimese ringis Kohila/Elion Webware meeskonna kahe mängu kokkuvõttes 35-punkitlise paremusega. Kaheksandikfinaalis valmistas üllatuse Räpina Kotkad, kes esimese mängu võitsid 73:71, kuid teises mängus panid pärnakad paremuse maksma numbritega 99:70, vahendas basket.ee.

TTÜ KK jõudis veerandfinaali raskusteta, esmalt võideti Postimees/Soov.ee meeskonda ning kaheksandikfinaalis KK Rae Koss/Hansaviimistlust (126:44 ja 102:86). BC Valga/Maks&Moorits oli esmalt kindlalt üle Haabersti SK.-st, kuid kaheksandikfinaalis tuli esimeses mängus vastu võtta kaotus Audentese SG/Noortekoondiselt 95:101, teises mängus kindlustas piirilinna klubi veerandfinaali koha numbritega 101:76.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles