Vormel-1 meeskond sai Bianchi raske õnnetuse järel hakkama piinliku prohmakaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Sutili masinat ära vedanud rajatraktor, millele sõitis otsa Jules Bianchi.
Adrian Sutili masinat ära vedanud rajatraktor, millele sõitis otsa Jules Bianchi. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja eile sõidetud Jaapani etapil sai raskelt vigastada Marussia meeskonna sõitja Jules Bianchi, kes sõitis otsa konkurendi Adrian Sutili masinat rajalt ära transportinud rajatraktorile. Piinliku olukorra keskele sattus aga Lotuse meeskond, kes kirjutas Marussia meeskonnale õnnetuse järel ebasobiva postituse Twitterisse.

Bianchi kaotas eilse etapi lõppfaasis oma masina üle kontrolli ja põrutas rajalt välja, kuid sõitis õnnetuseks otsa rajatraktorile, mis oli tulnud ära vedama samuti vastu rajapiiret sõitnud Sauberi meeskonna sõitja Sutili masinat. Bianchi viidi raskes seisus haiglasse ja see pani loomulikult muretsema Marussia meeskonna liikmed.

Kui etapist ülekannet teinud kaameramehed näitasid pärast õnnetust muretsevate nägudega Marussia tiimi inimesi, postitasid Lotuse meeskonna liikmed aga Twitterisse postituse, kus seisis: «Cheer up!» (tõlkes: «Ärge kurvastage!»)

Lotuse ebasobiv postitus põhjustas rohkelt pahameelt ja meeskond tunnistas pisut hiljem, et nad said tõepoolest hakkama piinliku prohmakaga. «Vabandused postituse pärast Marussia meeskonnale. Me ei olnud õnnetust näinud, loodame, et kõik on hästi,» seisis Lotuse meeskonna järgmises postituses.

Veelgi hiljem avaldas Lotus postituse ka selle kohta, et nad avaldavad Bianchi lähedastele toetust ja on mõtetes nendega.

Bianchi viidi õnnetuse järel haiglasse ja viimase info kohaselt on ta endiselt raskes seisus ega pole veel võimeline iseseisvalt hingama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles