Raju 14 matšiks valmistuv Hiiemäe: olen enesekindel

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Hiiemäe ja Sebastian Romanowski.
Henri Hiiemäe ja Sebastian Romanowski. Foto: MMA Raju

18. oktoobril Tartus A. Le Coq spordimajas toimuva Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistluse RAJU 14 teise peamatši tegev Henri Hiiemäe on terve suve kõvasti treeninglaagreid teinud ning näeb, et selle matši lõppedes tõstetakse tema käsi.

«Vastane on vasakukäeline ja kõva löögiga Poola võitleja, nii umbes minu pikkune, aga natuke raskem,» kirjeldas Hiiemäe rivaali. «Suvel tegin kaks tugevat treeninglaagrit - ühe juulikuus Pärnus koos teiste Eesti parimate MMA-sportlastega ning teise augusti alguses Tartumaal Mellistes koos Kristjan Pressi ja Ott Tõnissaarega. Lisaks oli üks tugevam võistlusettevamistus matšiks, mis kahjuks küll ära jäi. Võin öelda, et olen saabuva Raju osas enesekindel,» lisas Hiiemäe.

Hiiemäe profikontol on 6 võitu ja 2 kaotust. Lisaks on ta Soome amatöör-MMA lahtiste meistrivõistluste võitja (2013) ning Eesti meister K-1's (2012).

RAJU 14 teises peamatšis astub talle vastu poola võitleja Sebastian Romanowski (8-3-1), kes on Poola lukumaadluse (ADCC) meister (2008), brasiilia jiu-jitsu lilla vöö ning mitmete judovõistluste medalist. 

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine sündmus – Triobet esitleb: RAJU 14 – toimub 18. oktoobril 2014 Tartus A. Le Coq spordimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles