FIA president: Schumacher peaks naasma normaalse elu juurde

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) president Jead Todt külastas hiljaaegu seitsmekordset vormel-1 sarja maailmameistrit Michael Schumacherit, kes viibib pärast rasket õnnetust ja pikka taastusravi nüüdseks kodusel ravil. Todti sõnul võib eeldada, et kuulus sakslane on mõne aja pärast võimeline naasma normaalse elu juurde.

Kui mõned päevad tagasi rääkis Todt Itaalia meediale, et Schumacheri tervis on viimasel ajal paranenud, siis täna vallutas maailma spordimeedia endise Ferrari meeskonna juhi intervjuu väljaandele The Independent. Nimelt väitis Todt antud intervjuus, et Schumacheri tervis on juba nii hea, et ta peaks olema võimeline naasma normaalsesse ellu.

«Peame oletama, et Schumacher suudab lühikese aja pärast elada jälle suhteliselt normaalselt elu. Võime öelda, et ilmselt ei istu ta enam kunagi vormel-1 auto rooli, aga ta võitleb,» rääkis Todt väljaandele The Independent.

Schumacher elas eelmise aasta detsembri lõpus üle raske suusaõnnetuse, mille järel ta viibis pikalt koomas. Suve alguses ärkas seitsmekordne maailmameister koomast ja septembri alguses pääses ta kodusele ravile. Vormelilegendi perekond pole viimasel ajal kommenteerinud, milline Schumacheri tervislik seisund on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles