Anier leedulasest klubikaaslasest: väga ohtlik mängija

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier kirjeldas tänasel koondise pressikonverentsil Erzgebirge Aue leedulasest klubikaaslast Arvydas Novikovast ning märkis, et on teinud mehest põhjaliku ülevaate ka paremkaitsjale Enar Jäägerile, kes peab homme arvatavasti Novikovase vastu mängima.

«Esimene päev, kui koondisesse jõudsin, siis rääkisin, milles ta tugev ja nõrk on. Enaril peaks pilt selge olema,» avaldas Anier. «Ta on väga hea mängija, hindan teda mängijana. Me pole küll kaua koos mänginud, kuid võin öelda, et ta on hea ning kindlasti väga ohtlik.»

Anieri sõnul on tal eelseisev kohtumine ka Novikovasega mitmel puhul jutuks tulnud. «Oleme paar kuud selle üle nalja teinud. Juba sellest ajast peale, kui klubiga liitusin. Hindan teda mängijana ja ootan väga tema vastu mängimist,» märkis ründaja ning lisas, et ehk vahetavad nad pärast kohtumist ka omavahel särke.

Anier ei ole viimasel ajal koduklubis eriti mänguminuteid kogunud, kuid ründaja sõnul ei ole see tema vormile halvasti mõjunud. «Võiks öelda, et mängnälg on suur. Ei tahaks öelda, et praegune olukord otseselt oleks vormi mõjutanud. Siiski on kuu aega sellest on möödas, kui 90 minutit mängisin. Olen iga päev tugevalt trenni teninud. Olukord on selline, aga jalgpallis need situatsioonid muutuvad väga kiiresti,» sõnas ta.

Vaata, mida Anier oma klubikaaslase kohta rääkis:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles