NBA mängumees põhjustas ebasobiva pildiga pahameeletormi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Green.
Danny Green. Foto: www.twitter.com

Korvpalliliigas NBA San Antonio Spursi ridades mängiv Danny Green põhjustas pahameeletormi, kui postitas endast pildi, mis on tehtud Berliinis Holokausti memoriaali juures.

Green külastas koos Spursiga Saksamaa pealinna ja käis ka Holokausti memoriaali juures. NBA mängumees tegi endast memoriaali juures selfie ja postitas selle Twitterisse allkirjaga «Siin on ajalugu palju, rohkem, kui oskate ette kujutada... väga kurvad/traagilised sündmused juhtusid siin».

Hiljem lisas Green sama pildi ka oma Facebooki kontole ning sealne allkiri oli teistsugune: «Te ju teadsite, et ma teen selle ükskord niikuinii ära, LOL (tõlkes tähendab see naermist)».

Selline käitumine ja memoriaali juures tehtud selfie postitamine põhjustas spordifännide seas suure pahameeletormi ja Green võttis pildi peagi maha ning esitas Twitteris ka vabanduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles