Jorge Mendes: Ronaldo lõpetab karjääri 40-aastaselt Madridis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Madridi Reali ja Portugali jalgpallikoondise ründaja Cristiano Ronaldo lõpetab oma karjääri ilmselt Hispaanias, vähemalt nii väidab tema agent Jorge Mendes. Kuigi meedias on viimasel ajal taas hakatud Ronaldot seostama tema eelmise tööandja Manchester Unitediga, siis Medese sõnul on tema kliendi klubivahetus võimatu.

«Cristiano Ronaldo lõpetab karjääri 40-aastaselt Madridi Realis,» rääkis Mendes Hispaania televisioonile. «Ta on Madridis väga õnnelik. Teda on võimatu sealt ära meelitada. Ta purustab kõik rekordid ning teda peetakse kõigi aegade parimaks atleediks.»

Manchester Unitedil on Ronaldo südames eriline koht, kuid Inglismaale ta jalgpallurina siiski ei naase. «Ta on Madridis alati väga õnnelik olnud. Ta purustab kõik teadaolevad rekordid ning lõpetab karjääri Realis. Manchester Unitedil on tema südames eriline koht, kuna mängis seal kuus aastat. Hetkel mõtleb ta aga ainult Madridist ning jääb alatiseks sinna,» rääkis Mendes.

Portugali superagendi arvates ei ole kahtlust, kes on maailma kõigi aegade parim jalgpallur. «Ronaldo on parim mängija, keda maailm kunagi näinud on. Teist sellist ei tule mitte iial. Ta muutub pidevalt paremaks ning teeb seda kuni on 40. eluaastani. Teda ei saa mitte kellegagi võrrelda. Teist sellist jalgpallurit ei sünni järgmise 500 aasta jooksul,» ei olnud Mendes oma kliendi ülistamisega kitsi.

Ronaldo mängib Madridis kuuendat hooaega ning on seni löönud 257 mängus 269 väravat. Tänavune hooaeg on aga alanud eriti lennukalt, kuna senises kuues liigamängus on ta löönud koguni 13 tabamust. Kui ta peaks sarnase hooga kuni kevadeni jätkama, siis küündiks hooaja väravate arv koguni 80ni.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles