Eesti meeskond on FIVB edetabelis 48. kohal

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis
Eesti võrkpallikoondis Foto: FIVB

Rahvusvaheline Võrkpalliföderatsioon FIVB avaldas maailma riikide edetabeli seisuga 27. juuli 2010, seega vahetult pärast Maailmaliiga finaalturniiri, kus Eesti meeskond on 122 meeskonna hulgas 48. ja naiskond 90. (110 naiskonda) kohal.

Naiste edetabel on pool aastat vanem (15.01.2010). Nii meeste kui naiste edetabelit juhivad ülekaalukalt Brasiilia saalivõrkpallurid, vahendab volley.ee.

Meeste edetabelis asetseb teisel kohal Maailmaliigas finaali jõudnud Venemaa, kolmas on olümpiavõitja USA, neljas stabiilselt tippseltskonnas püsiv Serbia, kuues Euroopa meister Poola, viies tänavusel MMil kodus tiitlit võitma häälestuv Itaalia, seitsmes MM-pronks Bulgaaria, kaheksas Londoni olümpia üks medalipretendente Kuuba.

Naistest järgnevad Pekingi olümpiamängudel kulla võitnud Brasiiliale Hiina, maailmameister Venemaa, USA, Jaapan, Kuuba, Euroopa meister Itaalia, Holland, Saksamaa ja kümnendana Serbia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles