Kullamäe: et lasime Raplal teisel poolajal visata 48 punkti, on liig mis liig

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe Foto: Jaanus Lensment

Tartu Rock sai täna Eesti korvpalli meistriliigas kirja üllatuskaotuse, kui Rapla Tycole jäädi alla 68:74. Poolaja võitis kodus mänginud Rock 34:26 ja enne viimast veerandaega juhiti 54:47.

Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnul vedas teisel poolajal kaitse alt. «Rünnak tuleb meil nii või naa praegu raskelt, aga see, et lasime neil teisel poolajal visata 48 punkti, on liig mis liig,» leidis Kullamäe.

«Kaitses loovutasime positisooni liiga kergelt ja lasime üks-üks olukordades ära teha. Lisaks said nad mõned kaugvisked ka sisse ja oligi initsiatiiv käes. Rünnakul jääb praegu puudu meeskondlikkusest ja oleme mänguliselt augus. Aga püüame sellest välja tulla – teisipäeval on juba uus lahing ja siis on näha, kas tänane oli õpetlik kaotus või mitte,» lisas peatreener.

Et Rocki mängud lähevad tabelisse topeltarvestusena, siis on kahe pärismängu järel meistriliiga turniiritabelis kirjas neli kaotust. Avamängus jäädi alla Kalev/Cramole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles