Martin Pärtelpoeg tõusis punktitabelis neljandaks

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Pärtelpoeg
Martin Pärtelpoeg Foto: Karli Saul

Möödunud nädalavahetusel toimusid Rootsis Karlskoga ringrajal Scandinavian Openi viies ja kuues etapp, kus Martin Pärtelpojal õnnestus Superstock 600 klassis tõusta kahe koha võrra.

Peale neljandat etappi hoidis Pärtelpoeg punktiarvestuses kuuendat kohta.

Laupäevases vihmases kvalifikatsioonisõidus saavutas eestlane viienda stardikoha. Start oli hea, kuid kurvis suruti teda nurka. Avaringilt tulles oli mees alles 13. kohal. Võistluse edenedes sai Pärtelpoeg sõidutunnetuse tagasi ja tõusis eelviimasel ringil viiendale kohale. Esinelik oli selle ajaga kättesaamatus kauguses. Võidu võttis sakslane Alex T Schacht, kirjutab Ruudulipp.ee.

Pühapäeval toimus kvalifikatsioon paduvihmas. Tsiklile sai alla pandud uued vihmarehvid, aga need ei hakanud tööle. Enne ajasõidu lõppu vahetati tagumine rehv vanema vastu välja, millega õnnestus teha üks kiire ring. Stardikoht jäi 17.

Avaringilt tulles oli eestlane 13. positsioonil. Kohta parandades sõitis üks rootslane talle aga tagarattasse ja Pärtelpoeg sõitis rajalt välja, langedes eelviimaseks (20ndaks). Nüüd ei jäänud muud üle, kui teha head tempot ning sõita välja 9. koht.

Punktitabelis on Pärtelpoeg nüüd 50. punktiga neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles