Taaramäe leppis Hiiumaal teise kohaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Saar ja Rein Taaramäe
Sander Saar ja Rein Taaramäe Foto: Enn Sutting/fotokala.ee

Hiiumaa Rattanädalavahetuse avapäeval peetud Kaugeima Neeme Sõidu võitis Sander Saar. Olümpiakrossi formaadis toimunud mägirattasõitu, kus osalejatel tuli kuus korda läbida 6 km pikkust ringi, finišis edestas Saar poole minutiga Eesti üht edukamat tegevprofiratturit Rein Taaramäed (Cofidis).

Saar ja Taaramäe sõitsid kahekesi eest ära sõidu alguses. 20-aastane Saar pani lõplikult oma paremuse maksma viimase ringi tehnilisel lõigul, kui ta kuulsama konkurendi selja taha jättis.

«Olen päevaga väga rahul,» lausus Taaramäe. «Rada oli väga kihvt ning korraldustiimile ainult plusspunktid! Parim puhkuse veetmise viis. Homme stardin veel Emmaste Rattamaratonil.»

Kolmanda koha teenis Mihkel Laine, kes jäi Taaramäest maha rohkem kui kahe minutiga. Parimaks naiseks kerkis Merilin Metsalu, kes saavutas üldarvestuses 24. koha.

Pühapäeval leiab aset Emmaste 13. Rattamaraton. Võistlusdistantsi pikkus on 45 km (3 ringi pikkusega 15 km), matkasõidul osalejad läbivad ühe ringi. Toimuvad ka tasuta lastesõidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles