Video: Sotši vormelietapi eelproovil toimus karm avarii

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richie Stanaway pooleks murdunud auto pärast karmi avariid.
Richie Stanaway pooleks murdunud auto pärast karmi avariid. Foto: Twitter/Grollizo

Sotšis täna peetava vormel-1 etapi eelproovina toimunud GP3-sarja võidukihutamine tuli avaringil punase lipuga katkestada, sest hulk võistlejaid sattus suurde avariisse.

Õnnetus sai alguse sellest, et rootslase Jimmy Erikssoni auto tabas stardisirgele järgneva lauge paremkurvi eel konkurendi Alex Fontana vormeli esiratast. Fontana auto kaotas juhitavuse ja lohises vasakule poole rajalt välja, tõmmates koos endaga rajapiiretesse ka Riccardo Agostini, Pål Varhaugi ja Richie Stanaway.

Õnneks ei saanud avariisse sattunud sõitjatest keegi vigastada ning pärast raja koristamist peeti sõit ära, võitis šveitslane Patrick Niederhauser. Sarja kokkuvõttes on enne viimast Abu Dhabis sõidetavat etappi kindel liider Carlini tiimis kihutav Alex Lynn, teisel kohal oleval Dean Stonemanil aitaks Abu Dhabis meistriks tulla vaid mõlemaist sõitudest maksimumpunktide korjamine ühes Lynni täieliku ebaõnnega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles