Paabo sai karate maailmakarika etapil viienda koha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Paabo.
Tanel Paabo. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

11.-12. oktoobril Austrias Salzburgis peetud karate maailmakarika etapil saavutas Tallinna spordiklubi Budo sportlane Tanel Paabo tubli 5 koha meeste +84kg kumites. Selles kaalukategoorias oli 47 osavõtjat, kokku osales turniiril 618 sportlast 52 riigist.

Avakohtumisest oli Paabo loosi tahtel vaba ja järgmises ringis sai ta loobumisvõidu itaallase Fioravante Valentino üle. Kolmandas ringis tegi Paabo 3:3 viigi rootslase Bedri Mohamediga, kuid kohtunike hääletus 5:0 andis võidu eestlasele. Neljandas kohtumises tuli vastu võtta 0:4 kaotus serblasest eksmaailmameistrilt Bitevic Slobodanilt.

Kuna serblane pääses võiduga finaali, oli Paabol võimalus lohutusringides jätkata. Järgnevas kohtumises sai Paabo 1:0 võidu azerbaidžaanlase Heydarli Orkhani üle. Edasises kohtumises proksmedalile tuli vastu võtta viimastel sekunditel saadud 0:3 kaotus hollandlaselt Creemers

Alexilt, nii jäi eestlase tulemuseks viies koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles