Tarmo Kikerpill ütles kreeklastele «jah»

Vahur Kalmre
, vanemtoimetaja / vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kikerpill
Tarmo Kikerpill Foto: Margus Ansu


«Ees ootab suur väljakutse. Näen, kas sealsete tippklubide tase käib üle pea või mitte,» rääkis Tarmo Kikerpill Kreeka korvpalliliigast, mille keskmiku Ateena AEKga ta lepingu allkirjastas, kirjutab SL Õhtuleht.

Kikerpill astub karjääri kõrgeimale klubiastmele. Palju aastaid mängis ta Tartu Rockis, viimasest kolmest hooajast kahel aga Slupski Czarnis. Poola-päevadelt ta AEK peatreenerile Kostas Flevarakisele meelde jäigi.

«Flevarakis juhendas ühte teist Poola liiga klubi, Swiecie Polpakki. Nädal tagasi helistas ta mulle ja kutsus AEKsse,» jutustas Kikerpill, keda kutse ka parasjagu üllatas. Ta uuris aastatel 1999-2001 AEKs mänginud Martin Müürsepalt klubi tausta ja otsustas pakkumise vastu võtta.

«Kuulsin, et Kreekas võib raha maksmisel probleeme tekkida, AEK ei pruugi olla erand. Aga pean ära proovima, muidu võin hiljem kahetseda,» arutles 196 cm pikkune mängumees.

Treeneriga oli juttu Kikerpilli rollist meeskonnas, samuti klubi eesmärkidest. «Treener küsis, kuidas ma ise mängida eelistan, milles tunnen end tugevana. Ta on ju näinud mu mänge. Eks jätkan tavalisel kohal, number «kolme» ja «nelja» peal,» sõnas ta.

AEK juhtkond on meeskonnale seadnud sihi jõuda Kreeka meistrivõistlustel nelja-viie parema sekka, eurosarjas ei osaleta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles