Video: Saksamaa täht saatis rumala küsimuse esitanud ajakirjaniku pikalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakslaste ründaja Mario Götze (keskel) on jäänud Poola kaitsjate Kamil Gliki (vasakul) ja Lukasz Szukala haardesse.
Sakslaste ründaja Mario Götze (keskel) on jäänud Poola kaitsjate Kamil Gliki (vasakul) ja Lukasz Szukala haardesse. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondis kaotas laupäeva õhtul EM-valikmängus 0:2 Poolale ning üks ajakirjanik suutis pärast kohtumist oma küsimusega vihastada sakslaste tähtmängijat Mario Götzet.

«Mario, kas on õige öelda, et Saksamaa koondis on väikeses kriisis?» küsis reporter ajakirjanike ette saabunud Götzelt esimese asjana. Götze vastas sellele põlgliku turtsatusega ning siirdus järgmiste ajakirjanike jutule.

Sakslased tulid suvisel MMil maailmameistriks, kaotamata turniiril ainsatki mängu. Veerandfinaalis saadi seejuures jagu Prantsusmaast, poolfinaalis tümitati 7:1 peoperemehi brasiillasi ja finaalis alistati lisaajal Götze tabamusest Argentina. Viimasest kolmest mängust on kaks aga kaotatud, kui esmalt jäädi septembri alguses maavõistluses 2:4 alla äsjastele finaalivastastele ning nüüd pärast 2:1 võitu Šotimaa üle ka Poolale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles