Anderson ja Sokman on alustanud hooaega edukalt, Kasti koduklubi teenis kaotuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson Itaalia vastu ründamas.
Merike Anderson Itaalia vastu ründamas. Foto: Liis Treimann

Eestlannade Merike Andersoni ja Liisi Sokmani koduklubid on alustanud hooaega edukalt, võites seni kõik toimunud kohtumised, Valeria Kasti koduklubi tuli aga vastu võtta kaotus.

Viimase mitme aasta parimaks Eest naiskorvpalluriks valitud Merike Andersonil on hooaeg Belgia meistriliigasse kuuluva Castors Braine naiskonnas alanud edukalt, kui naiskond on võitnud kaks mängu.

Esimene kohtumine Houthaleni vastu võideti 117:44, Anderson kogus 22 minutiga 10 punkti. Ka teine mäng Waregemi vastu võideti kindlalt tulemusega 91:50, eestlanna arvele jäi 24 minutiga 8 punkti, 2 resultatiivset söötu ja 2 lauapalli. Järgmine mäng toimub 19. oktoobril Sint Kateljienega.

Saksamaa esiliigas DJK Brose Bambergi klubis palliva Eesti rahvuskoondislase Liisi Sokmani jaoks on samuti hooaeg alanud võidukalt: Weiterstadt alistati 55:43, Sokman mängis 15 minutit ja viskas selle ajaga 6 punkti ning võttis 5 lauapalli. Koduväljakul näidati oma paremust ka Jahn Muenhen'i vastu 73:55, Sokman oli selles kohtumises 15 punktiga oma naiskonnas resultatiivsuselt teine. Lisaks alistati eile alistati võõrsil OSB Engineering Baskets München tulemusega 75:54.  Bamberg mängib järgmisena 18. oktoobril Hagen Phoenix naiskonnaga.

Leedu meistriliigas mängiva Eesti koondise tsentri Valeria Kasti koduklubil Hoptrans-Sirenosel tuli hooaja avamängus vastu võtta kaotus Aistes-LSU naiskonnalt 46:62. Kast alustas esiviisikus ja mängis 11 minutit, selle ajaga kogus 4 lauapalli, kuid punktikontot avada ei õnnestunud. Järgmisena mängib Hoptrans-Sirenos 17. oktoobril kodus Utena naiskonna vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles