Sport Bild: Bianchil kästi enne saatuslikku avariid kiirust lisada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk, kui Jules Bianchi sõitis rajatraktorile otsa.
Hetk, kui Jules Bianchi sõitis rajatraktorile otsa. Foto: www.liveleak.com

Marussia vormel-1 tiimi sõitja Jules Bianchi võitleb pärast eelmisel pühapäeval Suzuka rajal toimunud ränka avariid endiselt haiglas elu eest, õnnetusega seoses ringlevad aga jätkuvalt erinevad spekulatsioonid.

Saksa väljaanne Sport Bild on tulnud lagedale väitega, nagu oleks Marussia võistkond käskinud Bianchil hoolimata raja ääres lehvinud kollastest lippudest kiirust lisada, et eessõitjale järele jõuda. Bildi väitel on Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) valduses ülekanne vastava sisuga raadiokorraldusest. «Bianchi ei aeglustanud, sest tiim andis talle käsu Marcus Ericsson kinni püüda. Ja see käsk on lindil,» lausus väljaande väitel neile FIA allikas. Ametlikult pole FIA seni midagi niisugust teada andnud.

Bianchi vormel libises Suzuka etapil vihmasajus suurel kiirusel rajalt välja ja otsa Adrian Sutili vormelit teisaldanud rajatraktorile. Raskeid peavigastusi saanud prantslane toimetati haiglasse, kus talle on praeguseks tehtud kaks ajuoperatsiooni. Bianchi seisund on stabiilne, kuid endiselt üliraske, rohkem ametlikku informatsiooni pole tema olukorra kohta viimastel päevadel antud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles