Vigastusepausilt naasnud Soo lisaajaetendusest: polnud aega mõelda, tuli visata

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Soo (paremal) oli Rapla meeskonna jaoks jokkeriks.
Janar Soo (paremal) oli Rapla meeskonna jaoks jokkeriks. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tänases korvpalli Balti liiga mängus pärast pikka vigastusepausi taas väljakul käinud Rapla Tyco korvpallur Janar Soo tegi Rakvere Tarva vastu superesituse, ta viskas lisaajal 10 punkti ja aitas Rapla 95:90 võidule.

Et Rapla meeskonna mõlemad mängujuhid langesid vigadega välja, sai Soo lisaajal suure koormuse. See mäng oli Soo jaoks oli üle pika aja esimene ametlik kohtumine, ta taastus juba kolmandast põlve ristatisidemete operatsioonist. Peatreener Aivar Kuusmaa usaldas teda ja mees sai ülesandega suurepäraselt hakkama - tabades lisaajal ühe vabaviske ja kolm kolmest.

«Vägev võit. Ma ei arvanud, et mu minutid avamängus kohe nii suureks lähevad, aga mitu meest jäi vigadega hätta ja tuli mängida. Seal polnud midagi mõelda, tuli visata,» sõnas Soo.

«Meil oli peatreeneriga kokkulepe, et kui ma ei jaksa, siis ütlen.» Nii küsiski Soo paaril korral vahetust, sest lihtsalt ei jaksanud, ent pidas kokkuvõttes mängu lõpuni vastu. «Hapnikukraan oli ikka väga kinni, pole ju mänguliste olukordadega harjunud. Selline võit ja minu esitus oli suuresti ka juhuste kokkulangemine, ent muidugi on väga hea meel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles