Venemaa kaunitar avaldas enda ja Ronaldo eraelu saladusi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Irina Shayk.
Cristiano Ronaldo ja Irina Shayk. Foto: twitter

Jalgpallitähe Cristiano Ronaldo venelannast kallim Irina Shayk rääkis, et vaatamata nende näiliselt glamuursele elule proovib staarpaar tagasihoidlikuks jääda ning mitte liigse meediatähelepanu alla sattuda.

«Toetame üksteist alates hetkest, kui kohtusime. Samal ajal proovime oma suhet avalikkuse eest tasakaalukalt varjata,» rääkis Shayk. Milleks siis aga koos tehtud alasti kaanefotod ja muu selline? «Seksikate fotosessioonide tegemine on minu töö. Tegime selle foto enne MMi kõigi jalgpallifännide jaoks. Lisaks olime nõus riided ära võtma ainult suurepärase fotograafi Mario Testino kaamera ees. Ta on imeline kunstnik ning meie hea sõber.»

Kuidas näeb Shayk oma tulevikku? «Emana! Kujutan juba ette, kuidas mu ümber on palju lapsi. Lisaks töötaksin ma edasi moeäris, mis on minu jaoks avanud kõik uksed, millest ma unistanud olen.»

Kus kohas Shayk ja Ronaldo koos aega veedavad? «Portugali rannamajas, aga täpsema asukoha hoian saladuses.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles