Tiitlikaitsja Kohila naiskond jõudis karikavõistlustel esimesena poolfinaali

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Kohila naiskond.
Võidukas Kohila naiskond. Foto: volley.ee

Tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi jõudis naiste Eesti karikavõistlustel esimesena poolfinaali, kui veerandfinaalseerias võideti teistkordselt Famila/Võru Võrkpalliklubi. Sarnaselt seeria avavaatusele Kohila naiskond kordusmängus võrulannadele geimi ei loovutanud. 

Kohila naiskonna tänase 3:0 (15, 15, 23) võidu peaarhitekt oli üleplatsimängijana 14 punkti (kasutegur +11) kogunud Kertu Laak. Maarja Kerner ja Mari-Liis Graumann toetasid koduvõistkonda 10 punktiga. Võru esinduse parim oli 12 silma juures 6 punktiga plussi jäänud Brita Saare. Kui blokipunkte saavutasid võrulannad võõrustajatest seitse enam (10-3), siis pallingu vastuvõtul jäädi hätta - Kohila mängijad lõid koguni 15 serviässa, Võru võistkond suutis sama vaid kahel korral., vahendas volley.ee.

Tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi läheb poolfinaalis vastamisi Tallinna Ülikooli või Ülenurmega, kes peavad veerandfinaalseeria avavaatuse 19. oktoobril kell 13 Tallinna Ülikooli Spordisaalis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles