Endine Ferrari juht: Alonso lahkub kindlasti Ferrarist

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Hiljaaegu Ferrari vormel-1 meeskonnast vallandatud Luca di Montezemolo tuli lagedale avaldustega, mis puudutavad viimasel ajal rohkelt kuulujutte tekitanud Fernando Alonso tulevikku. Di Montezemolo sõnul on kindel, et nimekas hispaanlane enam järgmisest hooajast Ferrari rooli ei keera.

Ferrari sõitja Alonso järgmise hooaja üle on avaldatud rohkelt spekulatsioone ning hispaanlast on seostatud muuhulgas näiteks McLareni meeskonnaga, aga asjaosalised ise on seni jäänud napisõnaliseks. «Tulevikuplaanid olid mul juba kaks-kolm kuud tagasi selged. Avaldan need siis, kui käes on õige aeg. Ei mina ega Ferrari pole öelnud, et ma lahkun. Tegemist on lihtsalt kuulujutuga,» väitis Alonso alles mõned päevad tagasi.

Sel suvel Ferrari meeskonna juhi kohalt vallandatud Luca di Montezemolo sõnul on aga kindel, et Hispaania sõitja enam maineka Itaalia automeeskonna juures ei jätka. «Alonso lahkub kahel põhjusel. Esiteks tahab ta teistsugust keskkonda, teiseks on ta juba sellises eas, et ta ei saa oodata, millal jälle võitma hakkab. Ta oli pettunud, et pole viimase kahe aasta jooksul võitnud ja tahab uut stiimulit,» väitis di Montezemolo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles