Irvine: Schumacher on idioot

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eddie Irvine
Eddie Irvine Foto: AFP / Scanpix

Endine vormelipiloot Eddie Irvine nimetas kunagist meeskonnakaaslast Michael Schumacheri Hungaroringil tehtud manöövrite tõttu idioodiks.

Schumacher teenis Ungari GP-l karistuse, kuna surus Williamsi sõitjat Rubens Barrichellot sisuliselt vastu boksiseina. Sakslane vabandas pärast teguviisi Barrichello ees, kuid teravast kriitikast ta ei pääsenud.

«Ta oli idioot,» sõnas Irvine Schumacheri kohta hiljutises intervjuus. «See oli idiootne manööver, kujutades endast nii suurt ohtu! Ta ei mõelnud kellelegi – see oli puhas ignorantsus,» seletas Irvine ja jätkas:« Ta sai karistada, kuid mitte piisavalt. Õige oleks olnud aastane võistluskeeld.»

Irvine leiab siiski, et Schumacher ei peaks võistlemist lõpetama. «Ta on alati selliseid tempe teinud, kuid varem ei häirinud see kedagi, sest ta oli ikka Schumacher. Uus Schumacher enam karistusest ei pääse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles