Skandaalne Rasmussen liitub Saxo Bankiga?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Rasmussen
Michael Rasmussen Foto: SCANPIX

Taani aegade üks skandaalsemaid rattureid Michael Rasmussen võib liituda kodumaa meeskonnaga Saxo Bank.

Tänavu 3. divisjoni kuuluvas Miche tiimis pedaaliv 36-aastane Rasmussen tahab end karjääri loojangul kõrgeimal tasemel proovile panna.

«Rasmussen väärib tagasitulekut. Ma ei tea, kas see saab teoks minu või mõne muu meeskonnaga, kuid kaalun seda võimalust,» lausus Saxo Banki juht, endine tipprattur Bjarne Riis.

Saxo Banki värske täiendus, kolmekordne Tour de France’i võitja Alberto Contador võtab Astanast kaasa mõned ustavamad abimehed, kuid kindlasti jääb ka Taani meeskond ilma olulistest musta töö tegijatest, kes vahetavad koos vendade Andy ja Fränk Schleckiga töökohta.

Contadori ja Rasmusseni taaskohtumine võib olla huvitav. Viimati võtsid mehed sporditandril üksteiselt tõsiselt mõõtu 2007. aasta Touril, kui liidrisärki kandnud Kuke hüüdnime kandev rattur võistlustelt kõrvaldati – ta valetas Touriks valmistudes dopinguküttidele oma asukoha kohta, viibides Mehhiko asemel Itaalias – ja teist kohta hoidnud Contador hiljem võitjaks krooniti.

«Minu unistus on sõita koos Contadoriga tiimis, mida juhib Riis. Ma ei arva, et see on ebareaalne, kuid Riis on mees, kes langetab otsuseid,» ütles Rasmussen, keda on korduvalt keelatud ainete tarvitamises kahtlustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles