X-Gamesi võitja tuleb Eestisse vinget lumelauafilmi tutvustama

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halldor Helgason.
Halldor Helgason. Foto: Erakogu

20. oktoobril saabuvad Tallinnasse maailmakuulsad lumelaudurid, kelle uusim film «NOTOBO» esilinastub samal õhtul kino Sõprus ekraanil. Päeva jooksul on võimalik kohtuda nii vendade Halldor ja Eiki Helgasoniga, Kevin Bäckströmi, Tor Lundströmi kui ka Ethan Morganiga.

Tegemist on Euroopa edukaimate lumelauduritega, kel ette näidata mitmeid edukaid võistlusi, medalivõite ning terve arhiivitäis kultuslikke lumelauavideosid. «NoToBo» on poiste värskeim film, kuhu kõik parimad eelmise hooaja trikid kokku monteeritud. Kaadrid on üles võetud üle kogu maailma – Islandil, USAs, Šveitsis, Rootsis jm.

Islandilt pärit Halldor võitis 2010. aastal talvisel X-Gamesil big air’i kuldmedali, kahasse vanema vennase Eiki Helgasoniga pandi alus brändidele Lobster Snowboards, Switchback Bindings ning Hoppipolla. World Snowboard Touril hoiab Halldor hetkel big air kategoorias 8.kohta. Halldor ja Eiki võtavad kaasa Monster Energy tiimikaaslased Kevin Bäckströmi, Tor Lundströmi ja Ethan Morgani, kes kõik aktiivsed lumelauasportlased ning freestyle’i kuningad – pole trikke, millega nad hakkama ei saaks.

Meet & Greet toimub Tallinna kaupluses Surfhouse esmaspäeval 20. oktoobril kell 16.00, Lootsi 8/1, Lootsi keskuse teisel korrusel, kus fännid saavad autogramme, on võimalik meistritega näost näkku kohtuda ja suhelda. Kino Sõprus filmiõhtu saab alguse kell 19.00, pärast mida suundutakse edasi klubisse Protest.

Ürituse FB-event on leitav siit.

NoToBo Teaser nr 1 of 2 from Sexual Snowboarding on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles