Risto Lepp eelistas Hispaania taset Kreeka rahale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Lepp (paremal) ja Marius Lepp.
Risto Lepp (paremal) ja Marius Lepp. Foto: Iruni Bidasoa

Eesti käsipallikoondise mängujuht Risto Lepp sõlmis Hispaania esiliiga klubi Iruni Bidasoaga lepingu hoolimata sellest, et Kreeka meeskonna Argose Diomidise pakkumine oli rahaliselt oluliselt parem.

«Olen Hispaaniasse tuleku üle rahul, kuna võtsin riski ja ootasin parimat võimalikku pakkumist viimase minutini,» ütles Lepp. «Mu eelmine klubi läks Saksamaal pankrotti ning teised pakkumised mind ei rahuldanud. Kreeklaste pakkumine oli finantsiliselt märgatavalt parem, kuid Hispaania on ikkagi käsipalli suurriik. Lisaks on mul hispaania keel paari aasta tagusest ajast mingit moodi meeles. Ei pidanud siia isegi testima tulema, kuigi olin iseseisvalt kuu aega kaks korda päevas Eestis treeninud.»

Kuulsusrikka ajalooga – 1995. aastal võideti Meistrite liiga – Bidasoa tegi eile õhtul oma esimese treeningu. Alates tänasest valatakse higi kaks korda päevas. Lisaks Risto Lepale värbas eelmisel hooajal 16 meeskonna seas 10. koha pälvinud Bidasoa Eesti koondise joonemängija Marius Lepa.

«Meeskond on noor. Oleme Mariusega siin ühed vanemad. Üle poole koosseisust on muutunud, lisaks on uus treener. Välismaalastest kuuluvad rivistusse leedukas ja kaks prantslast. Treeneri sõnul on eesmärk parandada eelmise hooaja kohta,» rääkis Risto Lepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles