Teise liiga debüüt lõppes allajäämisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbra Kinnisvara meeskond.
Sõbra Kinnisvara meeskond. Foto: TPM

Sõbra Kinnisvara meeskonna avamäng Eesti korvpallimeistrivõistluste teises liigas lõppes kaotusega 64:86 maaülikooli spordiklubi meeskonnale.

Tasavägise avapoolaja järel tegid maaülikooli mängijad kolmandal veerandajal 43:41 eduseisult nelja minutiga 13:4 spurdi. Otsustavale neljandale mänguperioodile mindi vastu külaliste turvalises 72:51 eduseisus.

Sõbra Kinnisvara tulemuslikumaks oli 29 punkti ja 10 lauapalliga kaksikduubli sooritanud Carlos Jürgens. Pisut rohkem kui pool tundi väljakul rassinud Eesti U16 koondise resultatiivseimale mängijale tänavusel noorte EM-turniiril assisteerisid Jürgen Jürgenson 12 ja Greg Kirsimäe üheksa punktiga. Väljakult sooritatud 16-st viskest vaid kaks korvi läkitanud Tom Kaldre kontosse jäid kaheksa punkti ja neli vaheltlõiget.

EMÜ poolelt tegi kodumeeskonnale enim tuska Argo Orumaa, kelle arvele kogunes 20 punkti ja 10 lauapalli. Krister Tapper lisas võitjatele 12 punkti ja 11 lauapalli.

Järgmise teise liiga mängu peab Sõbra Kinnisvara reedel, 17. oktoobril, mil kohtutakse TÜ/Rock III meeskonnaga.

Meeste II liiga meistrivõistlustel osaleb tänavu 26 meeskonda. Meeskonnad on jaotatud põhiturniiril regiooniti nelja alagruppi. Lõuna regiooni alagrupis mängivad Eesti Maaülikooli Spordiklubi, Tartu Terminaal, BC Valga, Torma Sport, Sõbra Kinnisvara ja TÜ/Rock III.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles