Hämarad jõud sunnivad raske avarii teinud Bianchi lähedasi õnnetuse osas vaikima

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi vormel.
Jules Bianchi vormel. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa vormel-1 piloot Jules Bianchi tegi Jaapani GP etapil raske avarii ning viibib siiamaani Yokkaichi haiglas intensiivraviosakonnas. Bianchi ema Christine Bianchi vihjas nüüd sellele, et neile on antud mõista, et neil oleks parem, kui nad oma poja õnnetusest meediaga ei räägiks.

«Vormel-1 sari on äri, see on väga suur äri,» sõnas Christine Bianchi telekanalile RTL, kui tema käest uuriti, kas neid on vaikima sunnitud.

Samas kiitis ta Yokkaichi haigla arste. «Jules saab head ravi. Haiglas on kõik ideaalne. Arstid on suurepärased, asjalikud, viisakad ning lahked,» rääkis ta. «Ma ei saa midagi rohkemat öelda. Mõned inimesed ütlevad igasuguseid asju, et vastutuse võtmisest kõrvale hoida.»

Bianchi vormel libises Suzuka etapil vihmasajus suurel kiirusel rajalt välja ja otsa Adrian Sutili vormelit teisaldanud rajatraktorile. Raskeid peavigastusi saanud prantslane toimetati haiglasse, kus talle on praeguseks tehtud kaks ajuoperatsiooni. Bianchi seisund on stabiilne, kuid endiselt üliraske.

Rahvusvaheline Autoliit FIA on alustanud avarii osas uurimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles