Londoni Chelseat vaevab taas tõsine probleem

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa on sel hooajal olnud suurepärases hoos.
Diego Costa on sel hooajal olnud suurepärases hoos. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho avaldas, et nende ründestaar Diego Costa peab võib olla pidama kuni kolme nädala pikkuse mängupausi. Mourinho on sel hooajal pidevalt rääkinud, et Costal on probleeme reielihase vigastusega ning viimaste koondisemängude järel on trauma muutunud taas tõsisemaks.

Costa on sama vigastusega olnud hädas juba eelmise hooaja lõpust, kuid tänavusel hooajal on mees saanud suurt koormust ning viimati viibis ta Hispaania koondise eest valikmängudes ka väljakul 172 minutit, kirjutab The Telegraph.

Kui Costat peakski ees ootama kolme nädala pikkune mängupaus, siis ta ei saaks Inglismaa liigas osaleda mängudes Crystal Palace’i, Manchester Unitedi ja QPRiga ning ohus oleks ka mäng Liverpooliga. Lisaks jääksid tõenäoliselt vahele ka Meistrite liiga matšid Mariboriga.

Praegu on Chelseal ründajatest trauma tõttu väljas ka Didier Drogba ehk kõik lootused tuleks Costa vigastuse korral panna Loic Remy peale.

Costa on Premier Leagues sel hooajal löönud seitsme mänguga juba üheksa väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles