Postimehe otsepilt: Narva Transi võitnud Nõmme Kalju kerkis kolmandaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju - Narva Trans
Nõmme Kalju - Narva Trans Foto: Pm

Jalgpalli Eesti meistriliiga 33. voorus kohtusid Kadrioru staadionil Nõmme Kalju ja Narva Trans. Mängu võitis Hidetoshi Wakui 37. mänguminuti väravast seisuga 1:0 Kalju, kes kerkis sellega 72 punktiga liigatabelis kolmandaks.

Postimees vahendas mängust otsepilti, kohtumine on järelvaadatav.

Enne mängu:

Nõmme Kalju hoiab enne mängu liigatabelis 69 punktiga neljandat kohta ning eksimusi endale lubada ei saa – liidril Levadial on kirjas 75 ning Floral 73 punkti. Eilsega möödus Kaljust vähemalt ajutiselt ka Sillamäe Kalev, kes alistas 33. vooru avamängus Tartus kindlalt 4:1 sealse Tammeka. Kalevil on nüüd koos 70 punkti.

Narva Trans on hetkel 28 punktiga seitsmendal tabelikohal ning kuuendast kohast, Paide Linnameeskonnast, lahutab neid vaid üks punkt. Tartu Tammekat edestab Narva meeskond kolme punktiga. Sel hooajal on meeskonnad liigas vastamisi olnud kolmel korral – kahes mängus on platsilt võitjana väljunud Kalju, augustis Narvas peetud kohtumises lepiti aga 0:0 viiki.

Nõmme Kaljul jääb tänasest kohtumisest kaartide tõttu eemale koguni neli olulist mängijat – Alo Bärengrub, Jorge Rodrigues, Martin Vunk ja Eino Puri. Puudujaid on aga ka Transi ridades – samal põhjusel ei saa kaasa teha Svjatoslav Jakovlev ja Viktor Plotnikov.

Kalju abitreener Zaur Tšilingarašvili: «Laupäeval toimub hooaja eelviimane kodumäng, kus mängime Narva Transiga. Meie eesmärk on näidata, mille nimel oleme treeningutel tööd teinud ning tahame hooaja hästi lõpetada.»

Kalju kaitsja Tihhon Šišov: «Narva Trans on ohtlik vastane, kelle vastu ei tea kunagi mida oodata. Meie eesmärk on oma mänguplaani täita ning võtta kolm kindlat punkti.»

Narva Transi peatreener Aleksei Jagudin: «Kaljule me alla ei anna! Teame, et neil on mitu põhimängijat puudu ja see olukord annab meile šansse. Lubame lahingut ning loodame väljuda sellest võitjana!»

Narva Transi poolkaitsja Svjatoslav Jakovlev: «Mäng Kaljuga on meie jaoks väga tähtis. Kuigi Kaljul omad eesmärgid ja plaanid, ei tähenda see, et me peame nendega arvestama – me teame, kuidas nende vastu mängida, ning tahame võita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles