Täna toimub Tartus RAJU finaalsündmus

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bartosz Fabinski vs Alik Tseiko.
Bartosz Fabinski vs Alik Tseiko. Foto: Raju 14

Täna õhtul toimub Tartus A. Le Coqi spordimajas Eesti suurima võitlusspordiürituse RAJU finaalsündmus. Võitluskaart on närvekõditav – õhtule annab avapaugu kahe eestlase omavaheline jõuvõtt, misjärel katsuvad Eesti mehed rammu Soomest ja Lätist tulnud sportlastega. Õhtu peamatšides lähevad eestlased vastamisi poolakatega. Henri Hiiemäe (6 võitu, 2 kaotust) kohtub Sebastian Romanowskiga (8 võitu, 3 kaotust, 1 viik) ning Alik Tseiko (7 võitu, 3 kaotust) Bartosz Fabińskiga (10 võitu, 2 kaotust).

Tutvu kogu sündmuse võitluskaardiga siin: http://mma.ee/#fightcard.

Pealtvaatajatele avatakse uksed kell 18.00 ja võistlusmatšid algavad kell 19.00. RAJU finaalsündmus on nähtav ka veebi vahendusel rahvusvahelise HD otseülekandena aadressil http://skyplus.fm/raju.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. See on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles