Hans Villemi tõusis hooaja lõpus poodiumile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Han Villemi.
Han Villemi. Foto: Prema Powerteam

Hispaanias Jerezis sõideti vormel Renault 2.0 Eurocup viimane etapp, kus Hans Villemi tõusis laupäevases sõidus esikolmikusse. Pühapäeval tehti laupäevase sõidu tulemustesse oluline muudatus kui sõidu neljandana lõpetanud Villemi oli saanud lõpuks ometi kolmanda koha kui tema meeskonnakaaslane norralase Dennis Olseni tulemus tühistati. 

Nii täitus 18-aastase Villemi selle hooaja eesmärk - vähemalt korra poodiumile tõusta. «Lõpuks tuli ikkagi poodium ära, aga kahju on, et šampanja jäi pritsimata ja Eesti lipp jäi ka masti tõmbamata. Eks uuel hooajal üritame uuesti. Tiimi poolt sain korralikud õnnitlused. Nii oli ka minul oma osa hooaja kokkuvõttes teise koha saavutamisel,» ütles Villemi, kelle meeskond Prema Powerteam tiimide arvestuses teiseks tuli.

Hooaja viimane võistlussõit tõi Villemile taas punktikoha. Möödasõidu võimalused on Jerezi rajal väga tagasihoidlikud ja 14. kohalt startinud Villemi lõpetad 10. kohaga. Teine eestlane Martin Rump katkestas võistluse.

Hooaja kokkuvõttes oli Hans Villemi Eurosarja 40 võidusõitja hulgas 14.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles