Korjus lõpetas viimase etapi viienda ja hooaja neljanda kohaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Facebook / Kevin Korjus

Kevin Korjus lõpetas Portugalis Estorili ringrajal sõidetud European Le Mansi sarja viimase etapi koos tiimikaaslaste Yann Goudy ja Gregoire Demoustier'ga oma klassi viiendal kohal ning sai sarja kokkuvõttes neljanda koha.

GTC-klassis teiselt kohalt startinud ART Grand Prix' meeskond pidi hea positsiooni käest andma juba sõidu alguses, kui Demoustier raja teises kurvis välja sõitis ja liiva kinni jäi. Liidritest jäädi seetõttu kahe ringiga maha ja jätkati 11. kohal. Konkurentide avariid ja tehnilised probleemid lubasid aga tõusta neljatunnilise sõidu lõpuks viiendaks.

Sarja kokkuvõttes sai ART GP meeskond 45 punktiga neljanda koha, edestades viiendana lõpetanud tiimi teist autot. Meistriks tuli GTC-klassis Venemaa võistkonna SMP Racingu Ferrari, mida juhtisid Olivier Beretta, David Markozov ja Anton Ladõgin. Sõitjate arvestuses jagasid Korjus, Goudy ja Demoustier võrdse punktisummaga viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles