Tartu U18 poistel tabelis vaid võidud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Eesti korvpallimeistrivõistlustel U18 klassis on kahel Tartu meeskonnal tabelis vaid võidud. Kolme võiduga on turniiri alustanud nii Salva/Rock IV kui ka Erkmaa KK võistkond.

Erkmaa KK (treenerid Aivo Erkmaa ja Rauno Kiuru) on mänginud kolme Tallinna meeskonnaga. Haabersti SK poisse võideti 79:62, BC Kalev/Cramot 111:30 ja Tallinna Kalevit 92:67. Kahes mängus oli Erkmaa KK resultatiivseim Tom Kaldre (Kalev/Cramo vastu 30 punkti ja Tallinna Kalevi vastu 19 punkti), mängus Haaberstiga viskas kõige enam punkte (18) aga Carlos Jürgens.

Samade meeskondadega on mänginud ka Salva/Rock IV (treenerid Toomas Kandimaa ja Joosep Kivimäe) ning võidud tulid veelgi suuremad: Kalev/Cramoga 118:41, Tallinna Kaleviga 109:43 ja Haaberstiga 110:35.

Veel on kolm võitu kolmest mängust tartlastega ühes alagrupis mängivatel Virumaa PK ja BC Tarvas/Haljala poistel. Järgmised U18 meistrivõistluste mängud on novembri alguses Tartus.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles