Aserbaidžaanist negatiivse vastuse saanud Šišov pöördub FIFAsse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIFA logo.
FIFA logo. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislane Tihhon Šišov, keda seob leping Aserbaidžaani klubiga Lankarani Hazar, kuid kes praegu harjutab Tallinna Levadia juures, peab segase olukorra lahendamiseks siiski Rahvusvahelisse Jalgpalliliitu (FIFA) pöörduma.


Šišov sõlmis aseritega talvel kahe aasta pikkuse kontrahti, nüüd aga saadeti kaitsja tiimist minema, kuid uude meeskonda siirdumiseks vajalikud dokumendid jättis klubi enda valdusesse.

«Sain neile saadetud kirjale vastuse ning midagi positiivset seal ei olnud. Pean hakkama ikkagi FIFA kaudu vajalikke pabereid tagasi nõudma. Praegu nad ei maksa mulle palka, kuid vabaks ka ei lase,» täpsustas Šišov, kes lepingu järgi peaks Aserbaidžaanis pallima veel poolteist hooaega.

Hazar on seega otsustanud Eesti koondislase teenetest loobuda, kuid ilma rahata ei soovita seda teha – seega peab aserite juurest minema saadetud Šišov klubi arusaamade kohaselt endale ise uue tööandja leidma, kes oleks nõus ka Lankarani klubile üleminekutasu maksma. «Nad tahavad minu eest saada umbes 50 000 USA dollarit (umbes 600 000 Eesti krooni),» lisas kaitsja.

Kuna praeguse seisuga ei saagi Šišov ühtegi klubi esindada, siis tulebki pöörduda FIFA poole, kes peaks aitama olukorda selgust tuua. «Koostangi parasjagu kirja, mida neile saata,» rääkis kaitsemängija, kes valmistub koondise järgmise nädala valikmänguks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles