Joosep Toome jääb ka Tarvaga mängust kõrvale

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Toome (paremal).
Joosep Toome (paremal). Foto: Margus Ansu

Põlvevalu tõttu Pärnuga kohtumist pingilt vaadanud TÜ/Rocki korvpallimeeskonna keskmängija Joosep Toome ei osale ka laupäevases kohtumises Rakvere Tarvaga.

Rocki füsioterapeut Martin Vahimets ütles Tartu Postimehele, et mingit ägedat põletikku ja turset Toome põlves pole, aga valu püsib ning mängida sellega ei saa.

«Mingi nurga all on põlves valu ja korralikku kaitseasendit ta sisse võtta ei saa,» lausus Vahimets. «Ilmselt on põlve kõhrega toimunud mingisugused muutused ja aeg tuleb natuke maha võtta.»

Toome enda sõnul tekkis parema jala põlvega probleem eelmisel teisipäeval TTÜ mängu soojenduse ajal. «Mingit konkreetset traumat ega kukkumist polnud, ühel hetke käis maandudes valu läbi ja enam ära ei kao,» selgitas Toome.

Sel kolmapäeval käis Toome oma haiget jalga ka arstile näitamas ning lähiajal tehakse talle magnetresonantstomograafiline uuring. «Siis näeb täpsemalt, mis toimub. Arvatavasti on kõhrekahjustus. Pilt peaks seda siis kinnitama või ümber lükkama,» rääkis Vahimets.

Laupäevasest mängust Rakvere Tarvaga jääb Toome kindlasti kõrvale ning praegu on lahtine ka järgmise nädala reedene kohtumine TLÜ/Kaleviga.

«Kõik oleneb sellest, kuidas vahepeal läinud on. Eks me peame ikka eelkõige sportlase huve vaatama. Loodetavasti saame seni ilma Joosepita hakkama,» ütles Vahimets ning lisas, et kõik praegused otsused võetakse vastu esimese euromängu valguses, mis toimub 4. novembril Rumeenias.

Ka Joosep Toome ise ei julgenud täna mingeid lubadusi välja käia. «Minu mõtlemine ei loe väga midagi. Teeme uuringu ära, saame selgema pildi ja siis mõtleme edasi,» lausus Toome.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles