Võrkpalli karikavõistlustel võitis Tartu Bigbank Rakvere meeskonda, TTÜ naiskond alistas Eedeni

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank mängijad.
Tartu Bigbank mängijad. Foto: Margus Ansu

Täna peeti Eesti võrkpalli karikavõistlustel kaks mängu - üks meestele ja teine naistele. Meeste arvestuses alustasid kahemängulise veerandfinaalseeriaga Bigbank Tartu ja Rakvere Võrkpalliklubi ning naiste arvestuses Tartu Ülikool/Eeden ja TTÜ.

Koduseinte toetust nautinud Tartu meeskond võttis pärast avageimi kaotust Rakvere esinduse üle 3:1 (-22, 19, 18, 16) võidu. Seitse vastaste rünnakut punktiväärselt pidurdanud Henri Treial tõi üleplatsimängijana 15 punkti. Robert Täht lisas tartlastele 13, Kevin Soo 12 ja tänavusel hooajal esimese mängu pidanud Argo Meresaar 11 punkti. 13 silmaga oli külaliste parim Kaupo Kivisild, vahendas volley.ee.

Poolfinaalkoha püüdmist alustasid Tartus ka Tartu Ülikool/Eeden ja TTÜ. Põneva teise geimi tulemusega 31:29 võitnud TTÜ naiskond teenis lõpuks 3:0 (15, 29, 19) võidu. Võitjate resultatiivseim oli 14 punkti kogunud Erle Püvi, Kristiine Miilen ja Kertti Külm vastasid tartlannade poolel 13 punktiga. 

Rakvere Võrkpalliklubi ja Bigbank Tartu kohtuvad teistkordselt Rakveres 30. oktoobril, TTÜ ja Eeden peavad kordusmängu Tallinnas 29. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles