Erkmaa KK on esindatud Euroopa noorteliiga U14 ja U15 sarjades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: EYBL

Korvpallihooaeg kogub tuure ning algamas on järjekordne Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) hooaeg. Sel nädalavahetusel Riias toimuval U15 (sündinud aastal 2000) avaetapil on esindatud ka Erkmaa korvpallikooli mängijad.

EYBL-i esimeses divisjonis palliva Tallinna Kalevi Korvpalliakadeemia (peatreener Indrek Reinbok) särgi tõmbavad selga 180cm pikkune mängujuht Romet Käämer ja ääremängija Kirill Koršunov, kel pikkust 195cm. Eelmise hooaja Eesti meistermeeskonna vastasteks on VISI KARTU Vilniusest, Sabonise BS Kaunasest, VEF Korvpalliakadeemia Riiast, poolakate BC Teiwaz ja Tartu Salva/Rock. 

Euroopa sarjas osaleb kolmaski Erkmaa KK pallur, tagamängija Kaspar Kitsing (186cm), kes U14 (sündinud aastal 2001) sarjas kaitseb samuti Tallinna esinduse Audentese Spordiklubi (treener Erik Mäe) värve. Selle vanuseklassi esimese etapi mängud toimuvad novembris Tartus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles