Arsenali legend sai Indias mängu ajal vastaste treenerilt peksa

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Pires (vasakul) ja Zico.
Robert Pires (vasakul) ja Zico. Foto: SCANPIX

Legendaarne Londoni Arsenali jalgpalliklubi mängumees Robert Pires on karjääri pikendamas Indias, kus ta esindab kohalikus kõrgliigas meeskonda nimega FC Goa. Kõige paremini mehe käsi siiski Indias ei käi, kuna eile kaotas tema tiim 1:2 Atletico de Kolkatale ja lisaks sai prantslane vastaste peatreeneri käest füüsiliselt nahutada.

FC Goa peatreener, kelleks on Brasiilia jalgpallilegend Zico, avaldas pärast kohtumist, et matši vaheajal ründas vastaste peatreener Piresi. Zico sõnul lõi Lopez Habas prantslast muuhulgas ka rusikaga näkku, vahendab Sportsmail.

«Pires ütles mulle, et vastaste peatreener lõi teda näkku ja see on väga kahetsusväärne. Ma ise intsidenti ei näinud, kuid miks peaks mängija mulle valetama?» rääkis Zico pärast matši.

India kõrgliiga poolt teatati täna, et süüdistusi on asutud uurima. Mõlema klubi käest on saadud juba juhtunu kohta ka kirjalik selgitus.

40-aastane Pires veetis oma karjääri parim aastad Arsenalis, kelle ridades ta pallis aastatel 2000 – 2006.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles