Musta õhtu sünge lõpp: kaks AS Roma fänni hukkus liiklusõnnetuses

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Roma fännid.
AS Roma fännid. Foto: SCANPIX

AS Roma jalgpalliklubi sai pärast teisipäevast Müncheni Bayerni vastu 1:7 kaotusega lõppenud Meistrite liiga mängu kurva uudise - liiklusõnnetuses hukkusid klubis töötanud mees ja tema seitsmeaastane poeg.

Stefano de Amicis sõitis koos poja Cristianiga mängult koju, kui nende motoroller põrkas kokku autoga. Cristian hukkus sündmuskohal, isa Stefano suri haiglas. «Mul on kohutavalt kurb jätta hüvasti kahe toetajaga, keda enam meie seas pole. Sügavaim kaastunne nende perekonnale,» lausus klubi kapten Francesco Totti ajalehele Gazzetta dello Sport.

Kaastunnet avaldasid ka klubi ametlik kodulehekülg, poolkaitsja Alessandro Florenzi ja kahel eelmisel hooajal Romas mänginud, tänavu laenulepingu alusel Interis viibiv brasiillasest kaitsja Dodô. «Puhake rahus, Roma väikesed inglid,» kirjutas Florenzi Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles