Llulli lõpusekundi vise tõi Madridi Realile Euroliigas teise võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Llull.
Sergio Llull. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai A-alagrupis teise võidu kirja eelmise hooaja finalist Madridi Real, alistades võõrsil 76:75 Kaasani Uniksi. Võidukorvi viskas sekund enne mängu lõppu Sergio Llull.

Uniks juhtis viimase veerandaja keskpaigast saadik pidevalt paari punktiga ja veel 1.39 enne mängu lõppu oli nende edu viis punkti. Jonas Maciulise vabavise 42 sekundit enne lõpuvilet viis omakorda Reali juhtima ja 13 sekundit enne lõppu kasvatas Llull vabaviskejoonelt edu veel punkti võrra.

7,7 sekundit enne lõppu tabas seni kõik neli kolmepunktiviset mööda visanud James White kaugelt ja Kaasan oli punktiga ees, kuid aja maha võtnud Real mängis Llulli vabaks ning lõpuks kokku seitse punkti visanud ja kuus korvisöötu andnud tagamees otsustaval hetkel ei eksinud. Väga ühtlaselt skoori teinud Reali resultatiivseimad olid võrdselt kümne punktiga Rudy Fernandez ja Gustavo Ayon, Uniksile tõi Keith Langford 23 ja White 13 punkti. Viktor Sanikidze arvele jäi kuus punkti ja kaheksa lauapalli. Realil on tabelis kirjas kaks võitu, Uniks sai teise kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles