Serena Williams oli poolfinaali võitmise järel löödud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: SCANPIX

Singapuris toimuval tennise WTA-sarja hooaja finaalturniiril jõudis finaali naiste esireket Serena Williams, kes oli aga võidu järel löödud, sest pidi finaalikoha lunastamiseks võitma oma head sõbrannat Caroline Woznickit.

Williams alistas Wozniacki poolfinaalis 2:6, 6:3, 7:6(6), kuid naiste esireket tunnistas, et ta polnud võidu üle õnnelik. «See oli esimene matš, kus ma ei tundnud end hästi, sest kui jätta kõrvale Venus (Serena õde- toim.), siis ilmselgelt polnud ma sellise võidu üle rõõmus. Ma ei vehkinud pärast rusikaga võidukalt ringi. Tundsin hoopis, et hakkan peaaegu nutma, sest Caro on nii tore, me saame hästi läbi ja teeme nii palju asju koos. See oli tegelikult üsna keeruline,» tunnistas Williams.

Kahe tennisemaailma staari suur sõprus sai alguse pärast seda, kui Wozniacki golfiässast kihlatu Rory McIlroy jättis taanlanna maha pärast seda, kui paar oli laiali saatnud pulmakutsed. Williams võttis Wozniacki oma hoole alla, kui kutsus ta endale Floridasse külla, ja üheskoos on nüüd sõbrannad käinud rohkelt shoppamas, puhkamas ja pidutsemas. Ka päev enne omavahelist poolfinaali käisid sõbrannad Mariah Carey kontserdil.

Finaalis kohtub Williams rumeenlanna Simona Halepiga, kes alistas 6:2, 6:2 poolatar Agnieszka Radwanska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles