Video: Ronaldinho käest jalaga pähe saanud mängumees läks legendil kätt suruma

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pablo Aguilar (L) of America vies for the ball Ronaldinho (R) of Queretaro, during their Mexican Apertura tournament football match at the Corregidora stadium on October 24, 2014, in Queretaro. AFP PHOTO/LEOPOLDO SMITH
Pablo Aguilar (L) of America vies for the ball Ronaldinho (R) of Queretaro, during their Mexican Apertura tournament football match at the Corregidora stadium on October 24, 2014, in Queretaro. AFP PHOTO/LEOPOLDO SMITH Foto: LEOPOLDO SMITH/AFP

Mehhiko jalgpalliliigas mängiv Ronaldinho on kohalike fännide jaoks suur sensatsioon, aga paistab, et ka mängijad suhtuvad temasse suure austusega.

Nädalavahetusel peetud mängus toimus omapärane intsident, kui kuulus Brasiilia vutimees läks võitlusolukorda ohtlikult, jalg ees, ning lõi vastasmängijale jalaga pähe. Pahandamise asemel läks Ronaldinho käest jalaga pähe saanud mängumees aga vutikuulsusel kätt suruma.

Ronaldinho koduklubi Quretaro võitis mängus Club Americat 3:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles