Tahtejõutuur kogub toetust Rio paraolümpiale pürgiva invasportlase käsiratta jaoks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahtejõutuuri koduleht.
Tahtejõutuuri koduleht. Foto: Tahtejõutuuri plakat

Täna lõpeb Rio 2016 paraolümpiale pürgiva käsiratturi Rauno Klauseni käsiratta ostufondi kogumiseks korraldatud Tahtejõu Tuur, mille käigus sõitsid ratturid kolme päevaga ümber terve Eesti.

Eestile ringi peale tegemiseks pidid Tahtejõu Tuuril osalejad sõitma kolmel päeval järjest ligi 10 tundi ning seda keskmise kiirusega 30km/h.

«Kõlab nagu jõhker värk?» kirjutas idee algataja Priit Salumäe tuuri tutvustuseks oma blogis./…/ «Meie jutt ei käi aga eliidi kohta, isegi mitte harrastussportlased ei ole teemaks, jutt on 6 aastat tagasi Supermoto Eesti meistrivõistluste etapil rängalt kukkunud ja alakehast halvatuks jäänud Raunost. Need tunnid sõtkub mees maha tavalise ratastooli külge installitud esiratta ja väntadega 50kg kaaluva monstrumiga. Päevas tavaliselt 10-100km. Iga ilmaga. Lubja mägi ja Tabasalu tõus ei ole takistuseks. Vot see on karm.»

Tuuril osaleb ca 40 ratturit, kes toetavad käsiratta ostmist ka finantsiliselt. Rahaliselt saavad Rauno paraolümpia-unistust toetada ka teised, kandes käsiratta ostufondi enda valitud toetussumma.  Konto: MTÜ Ironman EE107700771001386890, märksõna «Toetan Rauno unistust».

Loe lähemalt http://tahtejõutuur.ee/tahtejou-tuur/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles