Joosep Toome liitub Tartu Rockiga

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Toome
Joosep Toome Foto: Toomas Huik

Eesti korvpalikoondise üks korvialuseid põhijõude Joosep Toome mängib tuleval hooajal ilmselt Tartu Rockis. Lepinguni pole osapooled veel jõudnud, ent ülejäänud kaks kosilast Kalev/Cramo ja Tallinna Kalev/TTÜ said temalt ühinemise suhtes eitava vastuse.

Neljapäeva hilisõhtul koondisega Rootsist saabunud ning juba täna Tšehhi suunduv Toome oli eile kõigi kolme meeskonnaga ühenduses. Esimesena teatas ta oma loobumisest Kalev/Cramole, hilisõhtul sai sama sõnumi ka Kalev/TTÜ.

Rocki mänedžer Meelis Pastak kinnitas, et Toomega ollakse taas tõsistes läbirääkimistes. Küsimus olevat lepingutingimustes – tartlased soovivad noort mängumeest siduda ilmselt kolmeks aastaks. Sama tähtajaga on tartlased sõlminud tänavu juba mitu lepingut.

Postimehe andmetel on täpselt teistpidi teekonda ette võtmas tartlaste noor ääremängija Kristjan Kitsing. Ametlikku kinnitust tema Kalev/Cramoga liitumisele veel pole.

Kalev/Cramo ei jõudnud eile sõlmida ühtegi lepingut, kuid väga lähedal ollakse kokkuleppele Gregor Arbeti ja Kaido Saksaga.

Viimast himustab endale ka Kalev/TTÜ. Meeskonna mänedžeri Kalle Kalndorfi sõnul peaks laupäeval selguma ka see, kas suvel kahe klubi ühinemisel tekkinud meeskonnaga liitub mullu Rakvere Tarvast vedanud Valmo Kriisa.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles