Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola võib saada juhendamiskeelu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola ja Bibiana Steinhaus.
Pep Guardiola ja Bibiana Steinhaus. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas võib karistus oodata Müncheni Bayerni peatreenerit Pep Guardiolat, kes astus nädalavahetusel peetud kohtumise lõpus füüsilisse kontakti matši neljanda kohtuniku Bibiana Steinhausiga.

Pühapäeval peeti Saksamaa liigas Mönchengladbachi Borussia ja Müncheni Bayerni vahel kohtumine, mis lõppes 0:0 viigiga. Tabeli liidrite heitluse lõpp kujunes dramaatiliseks, kui kodumeeskonna Mönchengladbachi mängija Granit Xhaka sai üleajaminutitel vigastada ning Bayerni peatreener Pep Guardiola läks pahandama neljanda kohtuniku Bibiana Steinhausiga, olles mures selle pärast, et kohtuniku antud lisaminutid kuluvad Xhaka turgutamiseks ja Bayern ei saa hilist võiduväravat noolida.

Ärritunud Guardiola proovis oma seisukohta Steinhausile selgitada, aga kogenud naiskohtunik saatis Müncheni meeskonna emotsionaalse peatreeneri oma alasse tagasi. Pahane Guardiola kõndis seepeale sarkastiliselt plaksutades eemale, ent naases koheselt ja proovis Steinhausiga ära leppida, võttes tal õlgade ümbert kinni. Steinhaus lükkas Guardiola käe eemale ja kuna kohtunike puudutamine pole reeglite järgi lubatud ning Guardiolat ei saadetud rikkumise eest koheselt väljaku äärest minema, võib Bayerni peatreenerit oodata juhendamiskeeld edaspidistes mängudes, vahendas Briti väljaanne DailyMail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles